Briose din drob de pui

de adnia in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 5379 vizualizari

 

E imposibil sa treaca Pastele fara sa avem si putin drob, nu? Si pt. ca multi dintre noi considera mielul o carne mai greu de digerat, iata si o varianta mai dietetica, din pui..de data aceasta sub o alta prezentare.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de:
  • -250 gr. ficat de pui
  • -250 gr. inimi de pui
  • -250 gr. piept de pui
  • -vegeta naturala
  • -sare, piper, dupa gust
  • -1/2 lingurita chilli
  • -1 legatura marar proaspat
  • -1 legatura ceapa verde
  • -1 legatura usturoi verde
  • -1 praf pudra de chimen
  • - 1 praf pudra de anason
  • -1 praf pudra de coriandru (sau cateva fire coriandru proaspat)
  • -4 oua
  • - 1 lingura iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din drob de pui:

Se fierb inimile, ficateii si pieptul de pui. Dupa racire, se proceseaza in robotul de bucatarie toate ingredientele mentionate, pana obtinem o pasta fina (granulozitatea o reglati dupa preferinta).

Ungem formele de briose cu putin ulei, le umplem cu compozitia de mai sus si dam la cuptor pana devin ferme si usor rumenite. Le lasam la racit, iar abia dupa aceea le scoatem din forme, le aranjam pe platou, decoram si servim.

Enjoy!

TIPS-URI

1

 acest mod de prezentare arata foarte frumos pe un platou cu preparate specifice de sarbatori si prezinta avantajul portiilor individuale deja pregatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate de gasca si rata