Briose din drob de pui

de adnia in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 1560 vizualizari

 

E imposibil sa treaca Pastele fara sa avem si putin drob, nu? Si pt. ca multi dintre noi considera mielul o carne mai greu de digerat, iata si o varianta mai dietetica, din pui..de data aceasta sub o alta prezentare.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de:
  • -250 gr. ficat de pui
  • -250 gr. inimi de pui
  • -250 gr. piept de pui
  • -vegeta naturala
  • -sare, piper, dupa gust
  • -1/2 lingurita chilli
  • -1 legatura marar proaspat
  • -1 legatura ceapa verde
  • -1 legatura usturoi verde
  • -1 praf pudra de chimen
  • - 1 praf pudra de anason
  • -1 praf pudra de coriandru (sau cateva fire coriandru proaspat)
  • -4 oua
  • - 1 lingura iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din drob de pui:

Se fierb inimile, ficateii si pieptul de pui. Dupa racire, se proceseaza in robotul de bucatarie toate ingredientele mentionate, pana obtinem o pasta fina (granulozitatea o reglati dupa preferinta).

Ungem formele de briose cu putin ulei, le umplem cu compozitia de mai sus si dam la cuptor pana devin ferme si usor rumenite. Le lasam la racit, iar abia dupa aceea le scoatem din forme, le aranjam pe platou, decoram si servim.

Enjoy!

 

TIPS-URI

1

 acest mod de prezentare arata foarte frumos pe un platou cu preparate specifice de sarbatori si prezinta avantajul portiilor individuale deja pregatite.

COMENTARII (14)

adry88 1

05.05.2013, 21:43

adnia 1

06.05.2013, 08:13

diana_k 1

06.05.2013, 08:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18