Briose Fluture

de luminita20_2006 in Prajituri, 12 Ian 2011 | 4800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati
  • -2 cesti faina neagra
  • -1 ceasca zahar
  • 2 oua
  • - 1 iaurt mic 
  • -50 ml ulei
  • - esenta vanilie
  • -coaja de la o portocala
  • -1 praf de copt
  • pentru fluturi
  •  ciocolata neagra
  • -ciocolata alba
  • -colorant rosu
  • crema de unt
  • 200 gr unt
  • 50 zahar pudra
  • colorant rosu
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose Fluture:

Se cerne faina cu praf de copt intr-un vas . Ouale se bat cu zahar, iaurt, ulei, si un varf de sare apoi se pun peste faina se adauga si coaja de portocala si esenta. Se amesteca bine toate ingredientele. Se toarna  cate o lingura din comozitie in forme si se coc 20 min.

Pt fluturi avem nevoie de hartie de copt. Se topeste ciocolata pe baie de abur , in ciocolata alba se pune o picatura de colorant si se amesteca bine. Cu ajutorul unei pungi  in care am pus ciocolata cu cacao ,desenam pe hartie aripi de fluture, pe interior punem ciocolata roz.

Crema de unt(pentru cr nu am avut suficient unt asa ca am pus mai putin pe fiecare briosa) se amesteca toate ingredientele.

Pe briosele racite se pune crema de unt apoi aripile de fluture.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose Fluture" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu capsuni