Briose mediteraneene

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2010 | 3251 vizualizari

 

Foarte bune ca aperitiv.

 

INGREDIENTE

 

  • 100g masline fara samburi
  • 100g rosii uscate(in ulei)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 praf de copt
  • 50g ghebe murate
  • 3 oua
  • 450g faina
  • sare si piper
  • 3 linguri verdeata tocata(cinbru,oregano,busuioc)
  • 200 ml iaurt de baut(sau lapte batut)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose mediteraneene:

 

Mai intai tocam cubulete maslinele,rosiile,usturoiul,ciupercile si verdeata.Faina se pune intr-un vas impreuna cu praful de copt,sarea si piperul dupa gust.Apoi adaugam iaurtul,ouale si ingredientele tocate.Se framanta un aluat cu mana sau mixerul.In formele de briose se pun hartiile speciale,sau daca nu aveti, ungeti putin formele cu ulei.Apoi se distribuie compozitia uniform in fiecare forma.Se dau la cuptorul incins la 180gC pentru 20-30 de minute.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose mediteraneene 66770
retete culinare - Briose mediteraneene 66771
retete culinare - Briose mediteraneene 66772
retete culinare - Briose mediteraneene 66773
retete culinare - Briose mediteraneene 66774
retete culinare - Briose mediteraneene 66775
retete culinare - Briose mediteraneene 66776
retete culinare - Briose mediteraneene 66777
retete culinare - Briose mediteraneene 66778
retete culinare - Briose mediteraneene 66779

COMENTARII (17)

nadina73 1

29.11.2010, 01:07

si astea la favo

silvi0ara 1

29.11.2010, 10:06

MotanLaOale 1

29.11.2010, 13:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: