Briose motzate :)

de AnyCostescu in Prajituri, 13 Noi 2013 | 2854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • jumatate de lingurita bicarbonat
  • jumatate delingurita de sare
  • 2 oua
  • 130 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • jumatate de cana ulei
  • jumatate de cana iaurt
  • pt crema: 2 plicuri de crema pt prajituri Dr oetker( 1 plic vanilie, 1 ciocolata|)
  • lapte rece
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose motzate :):

Intr-un vas amestecam ingredientele uscate ( faina, praf de copt, bicarbonat, sare, cacao).

In alt vas punem ouale si le batem bine cu zaharul, adaugam uleiul, iaurtul apoi ingredientele uscate..

Omogenizam bine si umplem formele de briose cu acest aluat.

se coc in cuptorul incins 12-15 minute la foc mediu. se lasa la racit. 

crema se face dupa instructiunile de pe plic..

Dupa ce s-au racit briosele , se "motzeaza" fiecare briosa in parte si se orneaza cu bombonele dupa imaginatia fiecaruia:)

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose motzate :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

13.11.2013, 20:22

Vin maine sa iau una

_Alina_ 1

14.11.2013, 09:34

Iau si eu o motzaciune.

AnyCostescu 1

15.11.2013, 16:20

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Brioşe cu cremă de unt şi bezea elveţiană