Briose mozaic

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2010 | 8191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g taitei cu ou
  • 200 g sunca
  • 1 conserva legume mexicane (eu am folosit Bonduelle)
  • 200 g smantana
  • 5 oua
  • 200 g cascaval ras
  • 1 ceapa
  • 1 praf de copt
  • sare, piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose mozaic:

Se fierb taiteii in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj iar apoi se scurg de apa.

Intr-o tigaie se pune la calit ceapa in putin ulei de masline. Se adauga apoi legumele mexicane si sunca taiata cubulete. Se calesc toate putin si se potrivesc de sare si piper.

Intr-un alt vas batem ouale iar apoi adaugam smantana si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Adaugam praful de copt si omogenizam. Se adauga taitetii storsi bine si amestecul de legume cu sunca. Se amesteca bine si se mai potriveste de sare.

Ungem formele de briose cu unt sau punem hartie speciala de briose si umplem cu compozitie.

Dam la cuptor pentru 30 de minute.

Sursa

 

TIPS-URI

1

Pentru ca nu mi-au ajuns formele, am pus compozitia ramasa intr-o tava de chec.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose mozaic 66854
retete culinare - Briose mozaic 66855
retete culinare - Briose mozaic 66856
retete culinare - Briose mozaic 66857
retete culinare - Briose mozaic 66858
retete culinare - Briose mozaic 66859
retete culinare - Briose mozaic 66860
retete culinare - Briose mozaic 66861
retete culinare - Briose mozaic 66862
retete culinare - Briose mozaic 66863
retete culinare - Briose mozaic 66864
retete culinare - Briose mozaic 66865

COMENTARII (29)

La Ancuta 1

29.11.2010, 13:33

Corina

Crista_Luca 1

29.11.2010, 21:54

idee buna ... cu formele ... eeeh si daca nu vrei s te chinui prea mult la pui in tava de chec ..eu asa fac

La Ancuta 1

29.11.2010, 22:03

si eu am facut briose numai din jumatate din cantitate, restul am pus-o in tava de chec.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S