Briose Muffins cu ton

de Catalina L in Ton, 15 Mai 2015 | 934 vizualizari

 

Ce bune au fost..... o reteta rapida si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ton in suc propriu-140g Petite Navire
  • 4 oua
  • 2 linguri de branza pentru tartinat
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 2 cepe noi
  • 1 rosie
  • 2 linguri de faina
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose Muffins cu ton:

Curatati si taiati ceapa in rondele. Taiati rosia in cubulete.

In bolul robotului puneti tonul cu sucul lui si amestecati.

Adaugati ouale, pe rand unul cate unul si contnuati sa amestecati.

Puneti ceapa taiata, branzeturile, rosia.

Condimentam dupa gust cu sare si piper, adaugati faina si amestecati toata compozitia pentru o buna omogenizare.

Cu ajutorul unei linguri repartizam compozitia in formele de briose- nu vor creste foarte mult.

Puneti la cuptor la  200°C pentru 15- 20 minutes.

Cand  le scoatem din cuptor, le lasam sa se raceasca inainte de a le scoate din forme.

Se servesc ca aperitiv: simple sau cu o salata verde...........

Pofta buna !!!!

 

 

TIPS-URI

1

le lasam sa se raceasca inainte de a le scoate din forme

RETETA IN IMAGINI

Briose Muffins cu ton-0
Briose Muffins cu ton-1
Briose Muffins cu ton-2
Briose Muffins cu ton-3
Briose Muffins cu ton-4
Briose Muffins cu ton-5
Briose Muffins cu ton-6

COMENTARII (11)

dantes

dantes 1

16.05.2015, 07:38

Bune!

mirela0911

mirela0911 1

17.05.2015, 16:23

Gicuta69

Gicuta69 1

18.05.2015, 08:24

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!