Briose pandispan cu nutella

de Rux in Prajituri, 15 Mai 2014 | 8312 vizualizari

 

Simple, rapide, delicioase...si asortate perfect cu o cafea buuuuna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri faina
  • un praf de sare
  • vanilie
  • nutella
Portii: 9
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pandispan cu nutella:

Preinaclzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Separam albusurile de galbenusuri in doua boluri.

Albusurile le batem spuma 1 minut.

Galbenusurile le mixam cu zaharul pudra si vanilia 1 minut pana devin cremoase. Adaugam faina in ploaie si mai amestecam 30 de secunde.

Oprim mixerul si adaugam spuma de albus  pe care o vom incorpora cu o paleta usor prin invaluire.

Umplem formele cu compozitia cremoasa iar deasupra punem cate o lingurita de nutella.

Coacem briosele pentru fix 20 de minute.

Lasam briosele putin la racit, le scoatem usor din forma...si desigur le servim langa cafeluta....mmmmm ce parfum de vanilie raspandesc, ce lejere si pufoase si cat de delicioase...incercati va rog! 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose pandispan cu nutella 319375
retete culinare - Briose pandispan cu nutella 319376
retete culinare - Briose pandispan cu nutella 319377
retete culinare - Briose pandispan cu nutella 319378
retete culinare - Briose pandispan cu nutella 319379
retete culinare - Briose pandispan cu nutella 319380
retete culinare - Briose pandispan cu nutella 319381
retete culinare - Briose pandispan cu nutella 319382
retete culinare - Briose pandispan cu nutella 319383

COMENTARII (63)

Rux 1

17.05.2014, 21:09

Multumesc Mirelus!

Rux 1

17.05.2014, 21:10

Multumesc Simona, esti mult prea draguta!

Bya Ralu 1

25.05.2014, 15:44

ce super sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!