Briose party

de ela in Prajituri, 6 Aug 2014 | 3254 vizualizari

 

daca tot e ziua Clementinei,i-am adus niste briose pentru party )))) nu am poze frumoase pentru ca eram pe fuga si briosele trebuiau sa ajunga la nepotul meu de ziua lui

 

INGREDIENTE

  • 12 forme de hartie sau o tava pentru briose
  • 250 gr faina
  • 2 si 1/2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 150 gr bomboane smarties
  • 1 ou
  • 60 gr zahar
  • 70 ml ulei
  • 200 ml iaurt
  • 200 ml frisca,
  • intaritor de frisca si colorant pentru decor
  • unt pentru uns formele daca nu le puneti in hartie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose party:

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonat si 50 gr bomboane.

Mixam oul, apoi il frecam cu zahar cateva minute, apoi adaugam uleiul si iaurtul. Adaugam compozitia de faina si amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.

Umplem formele cu compozitia si mai adaugam cateva bomboane deasupra. Dam la cuptor pe raftul din mijloc si lasam cam 20-25 minute (verificam cu scobitoarea). Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca.

Batem frisca cu intaritorul de frisca si adaugam colorantul. Ornam dupa gust si punem restul de bomboane care ne-au ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose party" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

08.08.2014, 12:49

Deci se lasa cu chef ? !!!!

Panacris 1

12.08.2014, 15:46

ela 1

12.08.2014, 16:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise