Briose pufoase

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 19 Feb 2011 | 7600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 230 g faina
  • 1 ou
  • 60 g unt
  • 175 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 10 g praf de copt
  • 1 lingurita cafea solubila(optional)
  • 50 g ciocolata amaruie
  • zahar pudra
  • esenta vanilie/rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase:

Oul se mixeaza cu zaharul pana se transforma intr-o compozitie cremoasa.Untul se topeste si se adauga compozitiei,apoi laptele;se omogenizeaza. Se adauga aromele si cafeaua.

Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.

Compozitia se pune in 12 forme de muffins cu hartiute de copt sau in forme de silicon,deasupra se pun bucati de ciocolata!

Tava se introduce in cuptorul incalzit 15-20 minute!Se serveste cu zahar pudra alaturi de o cana de ceai,cafea,lapte!

 

RETETA IN IMAGINI

Briose pufoase-0
Briose pufoase-1
Briose pufoase-2
Briose pufoase-3
Briose pufoase-4
Briose pufoase-5
Briose pufoase-6
Briose pufoase-7
Briose pufoase-8
Briose pufoase-9
Briose pufoase-10

COMENTARII (23)

Pasiune pentru bucatarie

Pasiune pentru bucatarie 1

06.04.2011, 17:47

maru ma bucur ca iti place reteta

adry88

adry88 1

16.06.2011, 15:58

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:59

superbe

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!