Briose pufoase cu Nutella

de MagdaMag in Dulciuri, 10 Iun 2012 | 7247 vizualizari

 

Un desert usor,care se pastreaza mai multe zile. Compozitia de mai jos ajunge pentru 12 briose.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri de lapte
  • 50 ml ulei
  • un praf de copt
  • jumatate sticluta esenta de rom/vanilie (la alegere)
  • 80 g zahar tos
  • un pliculet zahar vanilat
  • tava de briose
  • hartie pergament pentru briose
  • un borcan Nutella
  • o lingurita mica de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase cu Nutella:

Luati mixerul,bateti ouale,apoi adaugati iaurtul si uleiul.Dupa ce terminati,adaugati zaharul tos si vanilat,sarea,praful de copt si putin cate putin faina.Mixati bine,iar apoi adaugati laptele si esenta.

Pregatiti cuptorul si lasati-l sa se incalzeasca.Luati tava de briose,puneti hartia pergament in fiecare forma,le umpleti cu compozitie pana la jumatatea formei,apoi  puneti cate o lingurita de ciocolata,iar la sfarsit acoperiti din nou cu compozitie (aveti grija sa nu dea pe afara).

Le-am lasat 30 de minute la foc potrivit sa se rumeneasca.

 

RETETA IN IMAGINI

Briose pufoase cu Nutella-0
Briose pufoase cu Nutella-1
Briose pufoase cu Nutella-2

COMENTARII (19)

MagdaMag

MagdaMag 1

13.06.2012, 19:47

Ups,am uitat..@prietenulspion - 2 sau 3 oua,eu de obicei pun 3...iar la grade,nu ma pricep sa-ti spun,pentru ca nu am cuptor cu grade

andreea_angelo

andreea_angelo 1

20.11.2012, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!