Briose pufoase cu Nutella

de MagdaMag in Dulciuri, 10 Iun 2012 | 12078 vizualizari

 

Un desert usor,care se pastreaza mai multe zile. Compozitia de mai jos ajunge pentru 12 briose.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri de lapte
  • 50 ml ulei
  • un praf de copt
  • jumatate sticluta esenta de rom/vanilie (la alegere)
  • 80 g zahar tos
  • un pliculet zahar vanilat
  • tava de briose
  • hartie pergament pentru briose
  • un borcan Nutella
  • o lingurita mica de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase cu Nutella:

Luati mixerul,bateti ouale,apoi adaugati iaurtul si uleiul.Dupa ce terminati,adaugati zaharul tos si vanilat,sarea,praful de copt si putin cate putin faina.Mixati bine,iar apoi adaugati laptele si esenta.

Pregatiti cuptorul si lasati-l sa se incalzeasca.Luati tava de briose,puneti hartia pergament in fiecare forma,le umpleti cu compozitie pana la jumatatea formei,apoi  puneti cate o lingurita de ciocolata,iar la sfarsit acoperiti din nou cu compozitie (aveti grija sa nu dea pe afara).

Le-am lasat 30 de minute la foc potrivit sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

MagdaMag 1

13.06.2012, 19:47

Ups,am uitat..@prietenulspion - 2 sau 3 oua,eu de obicei pun 3...iar la grade,nu ma pricep sa-ti spun,pentru ca nu am cuptor cu grade

andreea_angelo 1

20.11.2012, 21:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose din faina integrala cu banane