Briose si tarta aperitiv

de kamy in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2011 | 12086 vizualizari

COMENTARII (48)

kamy 1

10.02.2011, 18:13

diva...

adasev12 1

10.02.2011, 19:25

bunaaaaaaaaaaaa

kamy 1

10.02.2011, 19:37

ada....asa-i

Rocsi 1

10.02.2011, 19:39

sa stapanesti tava sanatoasa

kamy 1

10.02.2011, 19:59

rocsi....ms

gaby_duceag 1

10.02.2011, 20:18

ce faine-s!

kamy 1

10.02.2011, 20:26

gaby....tu mi-ai facut pofta

tanyapatap 1

10.02.2011, 20:35

kamy 1

10.02.2011, 21:06

tanya...

cismaru_nicoleta 1

10.02.2011, 22:22

Kamy...ce bunatateee ...La favo k ea

kamy 1

10.02.2011, 22:37

nicoleta... sper sa o mananci cu placere cand o faci

MotanLaOale 1

11.02.2011, 09:40

buna si frumos arata

kamy 1

11.02.2011, 10:12

vladimir...ms

mirela0911 1

11.02.2011, 17:56

Kamy, am trecut-o la favo Si eu am aceeasi nedumerire ca si tine cu hartiutele de briose Am si eu tava dar de 6 si nu am facut inca briose ca nu am hartiute

kamy 1

11.02.2011, 18:08

mirela....la briosele astea aperitiv,nu-i problema....ungi cu unt si pui foietajul care e gras si el si nu se lipeste deloc...iasa fff bine o sa vad la briosele dulci ca le fac curand

Crista_Luca 1

15.02.2011, 07:46

kamy scumpa de cand nu te-am mai vazut ..... imi era dor de tine ...
aa si sa nu uit ..tarta asta si briosele sunt super ... direct la favo ...sa pot face si eu

Crista_Luca 1

15.02.2011, 07:47

si sa stapanestitava sanatoasa ..la cat mai multe reteteeee

kamy 1

15.02.2011, 19:29

cristina....iubita tu esti raritate pe aici si mie mi-era dor de tine sper sa-ti iasa aperitivele(cand le faci) mai bune ca ale mele

Crista_Luca 1

16.02.2011, 07:54

kamy ..nu prea am timp sa intru .... dar nu va uit nicidecum !!! imi sunteti drage !!!
am sa le postez cand voi face aperitivele si nu cred ca-mi voi iesi mai bune ca ale tale ..dar de ce zici asta ????

kamy 1

16.02.2011, 10:54

cristina...sti ca e o vorba...ca invatacelul isi depaseste profesorul

crina2003 1

19.02.2011, 23:35

seara buna,
m-am inscris in acest portal pentru a va spune sa NU INCERCATI ACEASTA RETETA; eu am incercat si briosele au fost un fiasco : nu au fost coapte la mijloc, astfel, condamn cantitatea de ingredinte (vezi cantitate nejustificata la faina), timpul de preparare (nespecificat corespunzator); poate kamy ne poate ajuta cu o reteta ceva mai exacta, multumesc

kamy 1

20.02.2011, 15:04

crina2003...ti se par briosele mele din poza ,necoapte '..."la mijloc"? cantitatea de faine e NESPECIFICATA(NEJUSTIFICATA... AR INSEMNA CA E PREA MULTA SAU PREA PUTINA)ptr ca am scris in reteta... "compozitia trebuie sa fie ca o smantana"(nu ca laptele)...asta depinde si cat de mari sunt ouale...iar daca tu nu-ti cunosti cuptorul,daca nu ai facut testul scobitorii,asta nu mai e vina mea...imi pare rau ca nu ti-au iesit,dar noi am mancat cu mare placere briosele si tarta,care erau coapte(asta iti garantez eu) si arata f bine daca te uiti la poze,pacat ca nu poti simti si gustul tu ai impresia ca-mi pierd timpul sa postez o reteta la care scot pozele din "buzunar"???daca ziceai ca....nu e sarata ,sau te miri ce ,intelegeam,dar ca tie ti-au iesit necoapte,hai sa fim seriosi:ce vina am eu?
Daca tot ti-ai facut cont te asteptam si cu retete,ca doar nu l-ai facut numai sa-mi critici reteta care nu ti-a iesit din cauza ta,ptr ca eu am mai facut-o o data de atunci si bineanteles ca a iesit si mai buna...
Iti doresc in continuare experiente culinare... reusite.

babi5 1

21.08.2013, 21:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte