Briose tricolore

de cccris in Prajituri, 25 Mar 2010 | 1398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cup unt butter
  • 2 linguri pline cacao
  • 1/2 cup apa fiarta
  • 1 cup faina
  • 1 cup zahar
  • 1/4 cup lapte
  • 1/2 lingurita otet
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 1/2 lingurita praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose tricolore:

Incingeti cuptorul la 180 grade. Topim untul. Punem apa la fiert in alt vas. Adaugam cacao la unt si amestecam bine. Punem si apa si lasam sa fiarba 30 sec. Oprim focul si dam vasul deoparte. Intr-un castron mare amestecam faina cu zaharul. Incorporam in acestea compozitia de unt.Intr-un vas omogenizam oul batut cu laptele si otetul. Adaugam vanilia, praful de copt si amestecam bine. Le turnam peste aluatul de faina si amestecam pina la incorporare. Turnam in forme 1-2 linguri de compozitie si lasam tava in cuptor 20 min sau pina ce briosele trec testul scobitorii. Eu le-am glazurat cu poured fondant si le-am decorat cu cereale Nestle.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose tricolore 23631
retete culinare - Briose tricolore 23632
retete culinare - Briose tricolore 23633
retete culinare - Briose tricolore 23635
retete culinare - Briose tricolore 23638
retete culinare - Briose tricolore 23640
retete culinare - Briose tricolore 23643
retete culinare - Briose tricolore 23646

COMENTARII (7)

cccris 1

25.03.2010, 14:36

cu placere, dar mai am doar una rosie si una galbena

susu 1

25.03.2010, 15:26

cccris foarte cochete briosele tale, una mai frumoasa ca alta.

Rocsi 1

25.03.2010, 19:43

frumos colorate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21