Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se curata legumele,apoi se spala bine cu apa rece.Broccoli se desface in buchetele mici ,la fel si conopida .Morcovul se taie rondele,apoi mararul se toaca marunt.Intr-o cratita unsa in prealabil cu unt (ulei)punem legumele impreuna cu apa si sarea,mai putin ceapa si rosiile . Acoperim cratita cu folie si o lasam in cuptor la foc mediu 15-20 minute.Intre timp tocam ceapa si rosiile .Punem o lingura de ulei intr-o tigaie si calim ceapa pana capata o culoare aurie,adaugam rosiile si putina sare .Dupa 5-10 minute dam tigaia la o parte de pe aragaz si o acoperim cu un capac.
Apoi scoatem si cratita cu broccoli din cuptor . Broccoli se serveste cald ,alaturi de sosul de ceapa cu rosii .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult