Broccoli si conopida la cuptor

de angyb in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2012 | 4123 vizualizari

 

Zilele trecute am vazut la Mihaela 63 reteta ei si cum sunt o pofticioasa la munca.

 

INGREDIENTE

  • 1 amestec 300g brocoli ,conopida si morcovi
  • 2 crenvusti
  • 1/2 ardei rosu
  • 4 oua
  • 50ml lapte
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de parmezan ras
  • 2 linguri de pesmet
  • ulei pt.uns tava
  • 200g mozzarella
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli si conopida la cuptor:

Amestecul de broccoli, conopida si morcovi se oparesc in apa fierbinte aproximativ 5 min.

Crenvustii se taie cubulete si se prajesc un pic in ulei fierbinte.

Ardeiul se taie marunt.

Bateti spuma ouale adaugati laptele ,faina,parmezanul si un pic de sare.

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet se pune amestecul de brocoli,conopida si morcovi :Se adauga jumatate din compozitia de ou. Se presara deasupra ardeiul si crenvusti dupa care se toarna restul de cantitate de ou.

Se da la cuptor 20 de minute dupa care se presara deasupra mozzarella taiata marunt .Se mai lasa la cuptor aproximativ 10-15 min.

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Broccoli si conopida  la cuptor 167153
retete culinare - Broccoli si conopida  la cuptor 167154
retete culinare - Broccoli si conopida  la cuptor 167155
retete culinare - Broccoli si conopida  la cuptor 167156
retete culinare - Broccoli si conopida  la cuptor 167157
retete culinare - Broccoli si conopida  la cuptor 167158

COMENTARII (24)

Maria68 1

16.06.2012, 18:09

Tare buna!!

Sim0na 1

16.06.2012, 21:40

Tare bine arata si variata ta!

angyb 1

17.06.2012, 12:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: