Brocoli cu piept de pui la cuptor

de T I M E A in Pui, 29 Mar 2015 | 14265 vizualizari

 

Brocoli cu piept de pui la cuptor e o varianta care cu siguranta o sa fie pe placul si celor mai mofturosi.

 

INGREDIENTE

  • aprox 250 gr brocoli
  • un piept de pui (aprox 250 gr)
  • 1 ardei capia verde
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri pesmet
  • 2 oua
  • 3 lunguri lapte
  • sare si piper
  • 1 lingura de unt
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • fulgi de ardei iute (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brocoli cu piept de pui la cuptor:

Mai intai spalam bine legumele. Brocoli il punem la fiert in apa cu putina sara si lasam sa fiarba aprox 10 minute, apoi scurgem florile de brocoli de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Taiem pieptul de pui in cubulete mici pe care le punem intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline. Cand pieptul de pui este calit, adaugam ceapa taiata rondele si ardeiul verde si rosu taiate felii mai mari si le lasam sa se caleasca 3-4 minute adaugand un pic de sare si piper.

Luam o tava mica si o ungem cu o lingura de unt. Asezam florile de brocoli in tavita apoi adaugam si carnea de pui cu legumele calite.

Presaram deasupra 2 linguri de pesmet.

Intr-un bol batem cu o furculita cele doua oua impreuna cu laptele si adaugam un pic de sare, piper si pudra de usturoi.

Turnam ouale batute peste compozitia din tava si presaram deasupra cativa fulgi de ardei iute.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30 de minute.

Scoatem tava din cuptor si servim mancarea calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brocoli cu piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in stil toscan