Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Brocoli cu piept de pui la cuptor e o varianta care cu siguranta o sa fie pe placul si celor mai mofturosi.
Mai intai spalam bine legumele. Brocoli il punem la fiert in apa cu putina sara si lasam sa fiarba aprox 10 minute, apoi scurgem florile de brocoli de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Taiem pieptul de pui in cubulete mici pe care le punem intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline. Cand pieptul de pui este calit, adaugam ceapa taiata rondele si ardeiul verde si rosu taiate felii mai mari si le lasam sa se caleasca 3-4 minute adaugand un pic de sare si piper.
Luam o tava mica si o ungem cu o lingura de unt. Asezam florile de brocoli in tavita apoi adaugam si carnea de pui cu legumele calite.
Presaram deasupra 2 linguri de pesmet.
Intr-un bol batem cu o furculita cele doua oua impreuna cu laptele si adaugam un pic de sare, piper si pudra de usturoi.
Turnam ouale batute peste compozitia din tava si presaram deasupra cativa fulgi de ardei iute.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30 de minute.
Scoatem tava din cuptor si servim mancarea calda.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult