Brownies

de articook in Dulciuri, 8 Iun 2010 | 3712 vizualizari

 

Cea mai buna reteta de Brownies, facuta de sora mea cea mare!
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 

INGREDIENTE

  • 7 dl zahar (US=2 1/2 cups)
  • 1.89 dl cocoa ( US= 0,8 cups )
  • un praf de sare
  • 4 oua
  • 300 g unt
  • 2.96 dl faina ( US=1 1/4 cups )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies:

Prima data, se topeste untul, in baie de abur. Se amesteca ouale cu zaharul si untul. Cacaua, faina si sarea se amesteca separat, dupa care se amesteca cu prima compozitie.

Puneti hartie de copt, intr-o tava cu peretii mai inalti, si turnati compozitia. Incalziti cuptorul la 175°C, si lasati tava in cuptor 30 min. Nu coaceti prea tare, interiorul trebuie sa ramana mai moale. Se poate servi rece sau cat inca este calda, impreuna cu inghetata.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Brownies 36448
retete culinare - Brownies 36449
retete culinare - Brownies 36450
retete culinare - Brownies 36451
retete culinare - Brownies 36452

COMENTARII (7)

Rocsi 1

10.06.2010, 20:14

minunat

articook 1

12.06.2010, 20:41

multumesc

adry88 1

11.05.2011, 15:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21