Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sunt super bune, neaparat sa le incercati!
Topim ciocolata, uleiul si margarina intr-o cratita cu fundul gros la foc mic. Dupa ce s-au topit, luam de pe foc, adaugam zaharul si vanilia si amestecam bine.
Batem cele 4 oua, dar nu mult, apoi adaugam crema de ciocolata dupa ce aceasta s-a racorit si omogenizam. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt.
Pentru crema de branza, amestecam toate ingredientele pana se omogenizeaza.
Intr-o tava mai inalta, cu hartie de copt, turnam 2 treimi din amestecul de ciocolata, apoi cu o lingura distribuim crema de branza pe toata suprafata. Turnam restul amestecului de ciocolata si cu un cutit amestecam usor, dar doar la suprafata, pentru a-i da un efect marmorat.
O dam la cuptor pana trece testul scobitorii.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult