Bruschete

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2011 | 3276 vizualizari

 

Tot am vazut pe la fete bruschete si am zis sa incerc si eu sa vad cum sunt. Dupa ce am mancat am ajuns la concluzia ca...... trebuie sa fac mai des. Mai ales ca acum s-au copt rosiile din gradina.

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de paine
  • 1 rosie mare mare 
  • 2 lg ulei de masline
  • frunze de busuioc proaspat
  • 3-4 catei de usturoi
  • cascaval ras
  • masline (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Am taiat rosia (am pus doar una pentru ca era foarte mare) cubulete si am amestecat-o cu uleiul de masline intr-un bol. Busuiocul l-am tocat marunt si am adaugat peste rosii.

Feliile de paine le-am prajit la toaster, le-am frecat cu usturoi dupa care le-am asezat intr-o tava. Am pus pe fiecare felie din amestecul de rosii, cascaval dat pe razatoarea mica, cateva feliute de masline si am dat la cuptor pentru cateva minutele (pana s-a topit usor cascavalul). 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bruschete 117123
retete culinare - Bruschete 117124
retete culinare - Bruschete 117125
retete culinare - Bruschete 117126
retete culinare - Bruschete 117127

COMENTARII (32)

marcela1979 1

24.07.2011, 15:35

yamiii bune tare

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:37

Rux 1

26.07.2011, 12:27

Deliciu made in Italy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55