Bruschete

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2012 | 2887 vizualizari

 

Bruschetele sunt intr-adevar un aperitiv usor, pe care il puteti pune in fata si celor mai capriciosi musafiri. Bruschetele sunt delicioase si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Tot ce va trebuie pentru 4 portii sunt;
  • 2-3 rosii coapte(taiate in cuburi, de la care se inlatura semintele),
  • putina sare,
  • putin piper macinat,
  • cateva frunze de verdeata proaspata,
  • putin busuioc,
  • 1 lingura cu ulei de masline,
  • putina grasime pentru ungerea tavii de cuptor,
  • 2 catei de usturoi (taiati in felii mici si subtiri),
  • plus o pensula pentru bucatarie
  • 4 chifle din faina integrala, sau cu tarate.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Chiflele se taie pe din doua, se folosesc doar 4 bucati. Pe de o parte, se taie usturoiul, se amesteca cu uleiul, sarea si piperul. Se pun chiflele in cuptor, se pun pe o tava unsa cu putina grasime, se lasa in cuptor la foc mediu.

Rosiile se taie in cubulete, se inlatura semintele. Se scurg de zeama. Se amesteca cu busuiocul. Daca s-au prajit un pic chiflele, se scot, se ung cu putin ulei amestecat cu usturoi, sare si piper, apoi se adauga rosiile, se mai lasa chiflele in cuptor pret de 10 minute. Se decoreaza cu cateva frunze de verdeata (patrunjel, busuioc sau menta).

 

 

COMENTARII (8)

gaby_gabytza 1

13.02.2012, 13:55

buuuune

Angelina_Elena 1

13.02.2012, 15:25

foarte bune

deyutzky 1

13.02.2012, 16:00

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20