Bruschete

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2013 | 1940 vizualizari

 

Imi plac foarte mult bruschetele.Sunt simplu şi rapid de pregătit! Plus că le pot pregăti în funcţie de pofta de moment. Că sunt cu roşii şi usturoi,ori cu ciuperci şi caşcaval sau altă combinaţie de ingrediente…..sunt delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de ciabatta cu măsline
  • 2 roşii
  • 1 căţel de usturoi
  • maioneză cu usturoi
  • ulei de măsline
  • pătrunjel proaspăt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Feliile de ciabatta se prăjesc in cuptor sau la prăjitorul de pâine.

Roşiile se taie cubuleţe, se amestecă cu puţin ulei, cu usturoi si pătrunjel şi se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Feliile de ciabatta prăjite se ung cu maioneză cu usturoi, apoi pe fiecare se repartizează roşiile.

Se servesc imediat.

Poftă bună!

 

COMENTARII (14)

Teo 1

30.03.2013, 21:56

chiar ai devenit specialista in bruschete!

diaconta 1

31.03.2013, 13:18

asta am facut si eu de dimineata

deyutzky 1

31.03.2013, 22:20

n-am facut niciodata...dar ma tenteaza

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21