Bruschete cu cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2013 | 1415 vizualizari

 

buna dimineata! Va astept, sunt caldute....

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pane neagra
  • putin ulei cu care sa stropim feliile de paine
  • 4 felii cascaval
  • 30 gr cascaval afumat (dat pe razatoarea mica)
  • sare cu arome de verdeturi, dupa gust
  • piper, busuioc uscat si rozmarin dupa gust
  • ceapa rosie, castravete si rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu cascaval:

Asezam feliile de paine in tava.

Le stropim cu putin ulei, le condimentam si le dam la cuptor pentru cca 5 minute.

Le scoatem, asezam pe fiecare felie de paine cate una de cascaval, presaram cascaval afumat ras si mai dam la cuptor pana se topeste cascavalul.

Deasupra mai presaram contimente daca mai este nevoie.

Servim cu legume proaspete: castravete, rosie si ceapa rosie peste care am presarat din belsug busuioc si rozmarin uscat.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Bruschete cu cascaval-0
Bruschete cu cascaval-1
Bruschete cu cascaval-2
Bruschete cu cascaval-3
Bruschete cu cascaval-4
Bruschete cu cascaval-5
Bruschete cu cascaval-6
Bruschete cu cascaval-7

COMENTARII (13)

Corinuta 1

11.08.2013, 13:20

Foarte bune!

Anett 1

11.08.2013, 13:52

bun bun

Rocsi 1

11.08.2013, 19:49

Imi plac ca sunt cu cascaval

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04