Bruschete cu cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2013 | 2605 vizualizari

 

rapide, crocante si foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine alba
  • 30 ml ulei de porumb
  • 50 gr. cascaval ras
  • sare aromata cu ierburi de Provence
  • piper alb
  • marar verde tocat
  • rosii tocate din conserva
  • cateva masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu cascaval:

Decupam floricele din feliile de paine folosindu-ne de formele pentru biscuiti.

Le asezam in tava pe hartie de copt, le ungem cu ulei de porumb.

Presaram piper alb si sare aromata cu ierburi de Provence.

Dam tava pentru 5 minute la copt la temperatura moderata (170 grade).

Scoatem tava din cuptor, presaram cascaval ras si marar verde tocat si o dam din nou la copt pentru alte 5- 7 minute pana devin crocante si usor aurii.

La servire adaugam rosii tocate din conserva si masline.

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bruschete cu cascaval 274467
retete culinare - Bruschete cu cascaval 274468
retete culinare - Bruschete cu cascaval 274469
retete culinare - Bruschete cu cascaval 274470
retete culinare - Bruschete cu cascaval 274471
retete culinare - Bruschete cu cascaval 274472
retete culinare - Bruschete cu cascaval 274473
retete culinare - Bruschete cu cascaval 274474
retete culinare - Bruschete cu cascaval 274475
retete culinare - Bruschete cu cascaval 274476
retete culinare - Bruschete cu cascaval 274477

COMENTARII (10)

Lia_ 1

03.11.2013, 08:49

f bune s frumoase

laura_n 1

03.11.2013, 12:31

bestialeee

diaconta 1

03.11.2013, 20:26

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59