Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un fel care poate fi un mic dejun, un pranz sau gustarea de seara . La fel de bine poate sa fie si pe un platou cu aperitive frumos decorate.
Este sanatos si foarte gustos .
Gustul proaspat si culoarea verde a acestui preparat iti poate inveseli ziua .
Se poate servi cu mazline sau cu branza.
Mazarea o punem la fiert intr-o oala cu apa si sare . Daca este mazare proaspata are nevoie de circa 15-20 minute sa fiarba , iar daca e congelata poate dura mai putin .
Ceapa verde o taiem in bucati mai mici .
Cand mazarea este fiarta scurgem de apa si cu ajutorul unui blender o pasam impreuna cu ceapa verde maruntita , usturoiul , zeama de lamaie,frunzele de menta uleiul de masline si condimente .
Trebuie sa obtinem o pasta moala care poate fi intinsa pe paine destul de usor. Nu este nici o problema daca mai raman boabe de mazare intregi.
Toata operatiunea de blenduire nu ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute .Gustati de sare , piper si lamaie si mai adaugati daca mai trebuie .
Servim pasta pe paine prajita data cu usturoi , ceapa verde si rosii sau cu orice altceva va face placere .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult