Bruschete cu Miez de Lapte

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 3029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de paine (aprox 12 felii)
  • 2 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • masline rondele
  • branza calcica Miez de Lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu Miez de Lapte:

Feliile le taiem rondele cu un pahar.

Tapetam o tava cu hartie de copt, punem rondelele de paine si le dam la cuptor pana se rumenesc pe ambele parti.

Dupa ce le scoatem le frecam bine cu usturoi (vor fi de ajuns 2 catei taiati in jumatate) restul de usturoi il tocam marunt, dupa care le stropim cu ulei de masline.

Branza o taiem felii si punem cate o felie pe fiecare rondea.

Rosiile le taiem marunt, le amestecam cu usturoiul tocat, adaugam sare, piper si busuioc si amestecam.

Acest continut il distribuim pe fiecare felie de branza in mod egal, adaugam masline si mai dam tava la cuptor pt aprox 10 min la foc mic.

Se servesc atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane