Bruschete cu miez de lapte

de Dedicut in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 993 vizualizari

 

Bruschetele reprezinta un aperitiv gustos si foarte usor de realizat

 

INGREDIENTE

  • 4 inimioare decupate din felii de paine
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • miez de lapte natur Delaco
  • piper, sare.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu miez de lapte:

Se decupeaza painea in forma de inimioare in 4 bucati care se prajesc intr-o tava bagata in cuptor la temperatura mare pana cand se rumenesc. Se curata si se taie in 2 catei de usturoi. Cand feliile de paine sunt gata se scot din cuptor si se freaca pe o parte cu usturoi iar apoi se ung cu putin ulei de masline. Rosiile se decojesc si se taie cubulete, ardeii se taie cubulete si se amesteca cu rosiile, apoi totul se amesteca cu ulei de masline, piper si sare dupa gust. Miezul de lapte se taie felii si se aseaza peste inimioarele de paine prajita. Umplutura obtinuta de aseaza pe feliile de miez de lapte. Bruschetele se servesc ca aperitiv sau la micul dejun.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bruschete cu miez de lapte 223332
retete culinare - Bruschete cu miez de lapte 223333

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

30.04.2013, 09:51

foarte bune

Anett 1

30.04.2013, 12:31

super!

mena29 1

04.06.2013, 15:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21