Bruschete cu parmezan

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2012 | 3942 vizualizari

 

O idee de aperitive rapide pentru Revelion.

 

INGREDIENTE

  • ½ paine bagheta
  • 2 rosii
  • 2-3 catei usturoi
  • 100 g parmesan
  • Sare
  • Piper
  • Ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu parmezan:

Taie painea in felii potrivite, apoi puneaceste felii la copt pe un gratar incins (sau chiar in cuptor). Lasa feliile de paine sa se rumeneasca bine pe ambele parti.

Intre timp, toaca rosiile cubulete mici si usturoiul cat mai fin. Amesteca rosiile cu usturoi, sare si piper.

Aseaza amestecul de rosii peste feliile de bagheta coapta, iar la final rade si putin parmesan.

Stropeste bruschetele cu ulei de masline si serveste-le imediat.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tascute cu branza sarata