Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2011 | 11845 vizualizari

 

buna dimineata, dragi bucatarasi!
poftiti la micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • 50 g somon afumat file
  • 50 g mozzarella
  • o rosie
  • 3 felii de paine
  • ulei de masline
  • sare, piper, oregano, patrunjel verde
  • vreo 10 masline negre, fara sambure
  • 2 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii:

Mozzarella , maslinele si rosia se taie cubulete mici. Somonul se taie fasiute.

Painea se prajeste in tigaie de teflon cu putin ulei de masline, apoi se unge bine ( sau mai putin bine, dupa gust) cu cateii de usturoi.

Rosia, mozzarella, maslinele se amesteca cu o lingura de ulei de masline extravirgin si se adauga sare, piper, oregano uscat si patrujel verde taiat marunt( se cerea busuioc, dar nu am avut). Se amesteca bine si se repartizeaza pe feliile de paine. Deasupra se aseaza fasiutele de somon.

Se papa cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Invartita cu branza de oaie