Bruschete cu ton a la Nadina

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2010 | 7720 vizualizari

 

Nu stiu daca sant pe gustul tuturor dar noi am mancat pe rupte ,sant grozave cu peste chiar merita sa le incercati,daca va si place conserva de peste,daca nu merg grozav si fara peste

 

INGREDIENTE

  • paine uscata
  • usturoi 3-4 dintii(catei)
  • 1 conserva de ton in ulei
  • ulei de masline 3-4 linguri
  • rosii 3-4 buc
  • sare
  • busuioc uscat si tocat
  • masline negre din belsug
  • busuioc verde si rosii chery
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ton a la Nadina:

Eu am folosit paine uscata dar de preferat e sa fie paine de casa si prajita putin .

Se iau feliile de paine si se rade putin usturoi pe ele sau se freaca  cu un dinte de usturoi pe felia de paine .

Rosiile eu le-am facut cu blenderul dupa care le-am amestecat cu  putina sare si ulei de masline.

Peste feliile de paine unse cu usturoi se pune pasta obtinuta din rosii apoi busuioc uscat ,bucatele de ton ,feliute de masline negre fara samburi,putina sare daca mai e nevoie ,busuioc si daca va place se mai poate stopi cu un spit cu pùtin ulei de masline.

Sant minunate si merg grozav si in zilele de post cu dezlegare la peste sau chiar se poate foarte bine si fara peste

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bruschete  cu ton a la Nadina 45800
retete culinare - Bruschete  cu ton a la Nadina 45801
retete culinare - Bruschete  cu ton a la Nadina 45802
retete culinare - Bruschete  cu ton a la Nadina 45803
retete culinare - Bruschete  cu ton a la Nadina 45805

COMENTARII (35)

nadina73 1

12.08.2010, 01:37

ok corina cum sa nu iti fac si tie

onuta 1

16.08.2010, 10:13

delicioase rau de tot. imi plac mult.

mariac 1

16.11.2010, 17:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D