Bruschete cu ton a la Nadina

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2010 | 11135 vizualizari

 

Nu stiu daca sant pe gustul tuturor dar noi am mancat pe rupte ,sant grozave cu peste chiar merita sa le incercati,daca va si place conserva de peste,daca nu merg grozav si fara peste

 

INGREDIENTE

  • paine uscata
  • usturoi 3-4 dintii(catei)
  • 1 conserva de ton in ulei
  • ulei de masline 3-4 linguri
  • rosii 3-4 buc
  • sare
  • busuioc uscat si tocat
  • masline negre din belsug
  • busuioc verde si rosii chery
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ton a la Nadina:

Eu am folosit paine uscata dar de preferat e sa fie paine de casa si prajita putin .

Se iau feliile de paine si se rade putin usturoi pe ele sau se freaca  cu un dinte de usturoi pe felia de paine .

Rosiile eu le-am facut cu blenderul dupa care le-am amestecat cu  putina sare si ulei de masline.

Peste feliile de paine unse cu usturoi se pune pasta obtinuta din rosii apoi busuioc uscat ,bucatele de ton ,feliute de masline negre fara samburi,putina sare daca mai e nevoie ,busuioc si daca va place se mai poate stopi cu un spit cu pùtin ulei de masline.

Sant minunate si merg grozav si in zilele de post cu dezlegare la peste sau chiar se poate foarte bine si fara peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton a la Nadina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

nadina73 1

12.08.2010, 01:37

ok corina cum sa nu iti fac si tie

onuta 1

16.08.2010, 10:13

delicioase rau de tot. imi plac mult.

mariac 1

16.11.2010, 17:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor