Bruschetta caprese

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2013 | 2083 vizualizari

 

Pentru un mic dejun rapid si usor sau pentru o gustare sanatoasa! Eu mananc aproape zilnic :x

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine
  • 2 rosii mari
  • 125 g mozzarella
  • 1 catel de usturoi
  • 8-10 frunze busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetta caprese:

Se pune painea la prajit. Usturoiul se toaca marunt.

Rosiile spalate si mozzarella scursa bine se taie cubulete si se amesteca cu busuiocul tocat, uleiul de masline si otetul.

Se condimenteaza cu sare dupa gust, apoi se pun pe feliile de paine prajita si se aseaza pe o farfurie.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti condimenta si cu putin piper

2

otetul balsamic se poate inlocui cu putina zeama de lamaie

3

mai puteti adauga cateva masline feliate daca va place

RETETA IN IMAGINI

Bruschetta caprese-0
Bruschetta caprese-1
Bruschetta caprese-2
Bruschetta caprese-3
Bruschetta caprese-4
Bruschetta caprese-5

COMENTARII (34)

Corinuta 1

11.09.2013, 15:57

Rocsi, de obicei si eu tot simple le prefer, fara branza!

Corinuta 1

11.09.2013, 15:58

Clau draga multumesc!

Corinuta 1

11.09.2013, 15:58

Alexandra

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04