Bruschette cu oua de prepelita

de stefania in Mancare copii, 12 Sep 2010 | 12778 vizualizari

 

Am 'furat' aceasta simpla si delicioasa reteta de la "verde cafe". Eram curioasa sa vad cum reusesc sa-mi comande ei zilnic 300 de oua si in ce mod le prepara (eu fiind furnizorul lor pt oua si carne de prepelita). Simplu de tot ! Clientii cafenelei ecologice din mijlocul Bucurestiului se rasfatau intinsi pe sezlonguri sau hamace cu aceste delicioase si super naturale bruschette alaturi de renumitele lor limonade facute pe loc doar din lamaie,lime si miere de albine ! Chiar se respecta clientul la "verde cafe' !
Si atunci de ce nu m-as rasfata si respecta si eu singura la mine acasa ?! Este asa de usor ! Micul dejun a devenit acum mai apetisant pentru toti din casa !

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine
  • 6 oua prepelita
  • 50 gr cascaval
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu oua de prepelita:

Se pun feliile de paine gaurite cu un pahar mic intr-o tava unsa cu ulei masline.  In fiecare orificiu se sparg 2-3 oua de prepelita, se rade cascaval pe deasupra si se mai stropesc cu putin ulei de masline. Se condimenteaza dupa gust (eu am folosit doar piper) . Se baga in cuptorul preincalzit pt cca 5 minute. Se servesc cu felii de rosii pe deasupra. Practic aceasta nu este o reteta, este un mod simplu de a ne hrani bine si foarte sanatos.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bruschette cu oua de prepelita 50647
retete culinare - Bruschette cu oua de prepelita 50648
retete culinare - Bruschette cu oua de prepelita 50649
retete culinare - Bruschette cu oua de prepelita 50650
retete culinare - Bruschette cu oua de prepelita 50655

COMENTARII (17)

Sylvia 1

24.02.2011, 19:49

Excelent arata, eu am vazut o data facute la capac decupate in felii de paine prajita( taiate triunghiuri sau patrate) excelent aratau tare mi-au placut.

ovydiu 1

22.11.2012, 07:36

acum le prepar

ovydiu 1

22.11.2012, 07:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D