Bucataras TV: reteta de Paste cu romburi de legume

de Bucataras in Paste, 3 Dec 2013 | 3034 vizualizari

 

Pastele sunt printre cele mai populare rețete italiene, iar Chef Roberto ne arată cum o banală rețetă de paste cu legume poate fi gustoasă și prezentată într-un mod care să încânte și privirea.

 

INGREDIENTE

  •  ardei galbeni, verzi, roșii
  • vinete
  • dovlecei
  • cepe roșii
  • roșii cherry
  • coriandru
  • ceapă verde
  • parmezan
  • usturoi
  • farfalle
  • curry
  • smântână
  • supă de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucataras TV: reteta de Paste cu romburi de legume:

Pastele sunt printre cele mai populare rețete italiene, iar Chef Roberto ne arată cum o banală rețetă de paste cu legume poate fi gustoasă și prezentată într-un mod care să încânte și privirea.
Se înlătură partea albă a ardeiului verde, apoi se taie sub formă de romburi. Se procedează la fel și cu ardeiul roșu și cel galben. Între timp se pune o tigaie la încins. Se taie ceapa sub formă de romb. Se pune puțin ulei de masline în tigaie. Se adaugă un cățel de usturoi și se călește puțin. Peste el se adaugă legumele tăiate. Între timp se taie felii groase cu tot cu coajă dintr-o vânată. Partea cu miez nu se va folosi, restul se va tăia în romburi. Se va proceda la fel si cu dovlecelul. Se amestecă legumele din când în când. Se taie roșiile cherry în două. Se adaugă puțină sare peste legumele din tigaie, se scoate usturoiul. Se pune puțină supă peste este și se lasă să fiarbă.
 
Se taie ceapa  și coriandrul mărunt. Se pune la fiert un litru de apă cu sare. Când dă în clocot se vor pune 500 grame paste la fiert. Se amestecă o lingură de curry cu puțin vin și se toarna peste legume. Se mai adaugă supă dacă este nevoie. Se râșnește și puțin piper. Spre final se adaugă roșiile.
 
Se dă puțin parmezan pe răzătoare . Se înxălzește o altă tigaie bine. Se rade puțin cașcaval și se amestecă apoi cu puțin coarinadru proaspăt. Acest amestec se pune într-o tigaie încinsă.
 Când se topește, se scoate din tigaie și se pune la răcit. Se mai fac încă două bucățele de brânză prăjită.
 

Pastele se strecoară și se pun peste legume, se pune și smântâna peste ele. Se amestecă. După ce se ia tigaia de pe foc, deasupra se presară parmezan ras și ierburi aromate tocate. Se amestecă. Se pun pastele în farfurie. Se decorează cu arpagic și brânză călită. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucataras TV: reteta de Paste cu romburi de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna