Bucati de pulpa pui cu susan

de COSTEO in Pui, 31 Iul 2013 | 743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 240 g susan
  • 5 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit

pentru bait:

  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 400 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucati de pulpa pui cu susan:

Pulpele se pui,se curata,se dezoseaza,apoi se portioneaza in 4 bucati depinde cat de mare este pulpa.Le punem la bait,preparam baitul din vin,cimbru,usturoi pisat,sare,piper,condimente granulate,apoi le lasam la frigider cam 5-6 ore.Dupa cele 5-6 ore le scoatem din bait,si le pregatim pentru urmatoarea etapa.Batem cu telul cele 5 oua foarte bine,punem faina intr-un bol,si semintele de susan in alt bol.Fiecare bucata de pui se va trece o data prin faina ,ou si la final le tavalim prin susan,Se pun intr-o tigaie cu ulei incins,Se prajesc pe ambele parti.Cand le scoatem din tigaie se pun pe sevetel de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Se servesc cu castraveti murati.Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Bucati de pulpa pui cu susan-0
Bucati de pulpa pui cu susan-1
Bucati de pulpa pui cu susan-2
Bucati de pulpa pui cu susan-3
Bucati de pulpa pui cu susan-4
Bucati de pulpa pui cu susan-5

COMENTARII (14)

Rocsi

Rocsi 1

31.07.2013, 20:28

Bun

Bunica

Bunica 1

31.07.2013, 20:51

Cam bun!

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

01.08.2013, 21:12

Bun...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!