Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei

de Mihaela in Dulciuri, 13 Apr 2009 | 2926 vizualizari

 

V-am urmarit si eu Oscarurile si mi-a placut.. si am zis sa imi fac curaj sa debutez si eu aici.. scriu pt prima data pe un site de acest gen..

Azi aveam pofta de ceva de “acasa” si cum la indemana nu aveam cine stie ce m-am oprit la Budinca cu branza si taietei.. ff usor de facut si nici nu trebuie mare lucru. Cantitativ am facut cam din ochi..

 

INGREDIENTE

  • putina sare
  • niste taietei (250g)
  • 300g branza de vaci
  • 3 oua
  • zahar dupa gust
  • putin lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei:

Am fiert in apa cu putina sare niste taietei (cred ca erau in jur de 250g) si i-am scurs. Cam vreo 300g branza de vaci am amestecat cu 3 oua de data asta (data trecuta am pus numai 2 ca atat mi s-a parut necesar) si zahar dupa gust, merge si un pliculet de zahar vanilat (eu nu am avut). Apoi am amestecat cu taieteii si am adaugat si putin lapte.


Am pus totul intr-o cratita unsa cu unt si am dat la cuptor pt vreo 40 min.


Deja imi luasem a doua portie


 

COMENTARII (4)

Oana 1

11.01.2009, 12:36

Budinca e preferata lui Vlad, ar manca dimineata, pranz si seara! eu o fac cu telemea de vaca si pun in compozitie si zahar si iese dulce/sarata, foarte buna!

Mihaela 1

11.01.2009, 22:19

multumesc de primire!

soacra mea o facea cu branza sarata

Catalin 1

11.01.2009, 23:27

Gura lumii spune ca soacrele fac chestii nesarate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!