Budinca a la nasu'

de MIMI in Dulciuri, 28 Noi 2009 | 10885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de branza dulce
  • 4 oua
  • 500 gr spaghete
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 200 gr stafide
  • 5 linguri de zahar
  • 1 lingurita de coaja de lamaie rasa.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca a la nasu':

Se pun la fiert pastele si intre timp se pregateste branza.

Branza se amesteca cu ouale, zaharul, stafidele, zaharul vanilinat, coaja de lamaie.

Dupa ce au fiert pastele se scurg bine de apa si se trec printr-un jet rece de apa.

Apoi se amesteca cu branza.

Se dau la cuptor pt. aprox.45-50 min, pana se rumeneste deasupra. Se serveste rece cu un pahar de coca cola. Bine, nu rumenita chiar ca la mine. Eu am exagerat putin:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca a la nasu'" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Michelle 1

28.11.2009, 23:05

bune rau...mmm

liana_geicu 1

29.11.2009, 18:19

vreau si eu o portie, mie imi place asa mai rumenita...asa ca ...daca tie nu iti place...poti sa mi-o expediezi mie!

MIMI 1

29.11.2009, 21:10

Sotul meu o vrea asa mai rumenita.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini eclere cu budinca de vanilie