Budinca Abade de Priscos

de cristeena20 in Dulciuri, 22 Noi 2012 | 15680 vizualizari

COMENTARII (25)

Panacris 1

22.11.2012, 14:59

Combinatie interesanta!

La Ancuta 1

22.11.2012, 15:05

ce interesanta

cristeena20 1

22.11.2012, 15:20

da..e ciudata..cu bacon...dar daca nua s fi mancat si vazut..nua s fi facut niciodata..ramaneam cu ideea ca e ceva ciudat..Dar gustul.mmmmmmmmmm

Angelina_Elena 1

22.11.2012, 15:21

foarte interesant!

Dana_Retetegg 1

22.11.2012, 15:54

Interesanta

Geanina87 1

22.11.2012, 15:56

interesanta reteta,dar arata de milioane !!!

Bya Ralu 1

22.11.2012, 15:59

vreau si eu!!!!

MotanLaOale 1

22.11.2012, 16:08

Miha 1

22.11.2012, 16:23

uhahaaa...30 de galbenusuri? Tre sa astept sa se oua gainile.

RuxyRux 1

22.11.2012, 16:43

Bacon in desert? De asa ceva chiar n-am auzit...si inca cate or mai fi pe care nici ca le visam! Arata delicios...dar cu sunca si bacon...nu-mi pot imagina vreodata!

gaby_gabytza 1

22.11.2012, 16:52

suuuper ideea

Lau 1

22.11.2012, 17:42

fain arata

Bunica 1

22.11.2012, 18:08

De aratat arata super,dar atata zahar si atatea oua .......ma lipsesc

mamaieelena 1

22.11.2012, 18:25

cred ca este foarte buna poate dupa ce trece postul o sa incerc

Rocsi 1

22.11.2012, 21:48

Interesanta combinatia

MonaMimi 1

22.11.2012, 22:34

cristeena20 1

23.11.2012, 12:00

Da..is mutle oua...cineva zicea ca asta e exploatare sexuala a gainilor... si referitor la adaugarea in compozitie de bacon sau sunca ...aceasta se scoate la final, dar zice ca ii da textura aia speciala..in fine..merita incercata cine se risca cu atatea calorii

Corinuta 1

20.08.2013, 20:01

splendid arata!

babi5 1

20.08.2013, 20:22

Criss 1

21.08.2013, 05:26

Arata foarte bine. E un soi de crema de zahar ars. Dar sunca si baconul nu prea inteleg ce cauta acolo.

Panacris 1

21.08.2013, 09:40

cristeena20 1

21.08.2013, 23:13

E intr-adevar foarte buna si cremoasa...iar cat despre intrebarea: ce cauta sunca si baconula colo..m-am intrebat si eu la fel. Pur si simplu asa e reteta si e fffffff buna.Oricum sunca se scoate ..nur amane bucata acolo.

bursuc24 1

31.10.2013, 21:31

30 de galbenusuri??? zahar, apa si sunca afumata?? va las pe voi sa testati asa ceva

cristeena20 1

31.10.2013, 22:06

Bursuc, nu e nimeni obligat sa incerce sau sa aprecieze...eu doar am impartasit cu voi ce am invatat si eu si am facut . DAca nu incercam nici curaj nu aveam sa postez reteta. OAre altii nu folosesc untura la prajituri ? sau alte ingrediente care par normale pentru unii dar ciudate pentru altii.Cat despre numarul de oua aici in Portugalia deserturile in general contin multe multe oua...dar nu e obligatoriu sa se manance mult...si jur ca sunt de vis

iry-gabriela 1

01.11.2013, 15:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars cu suc de portocale si capsuni