Budinca cu branza de vaci si portocala

de mena29 in Dulciuri, 27 Ian 2014 | 7495 vizualizari

 

Eram pe punctul sa o numesc "budinca bunicii", stie ea Gaby de ce...:)))
Aveam pofta de ceva bun si care sa nu necesite un proces prea lung de pregatire,coacere,etc.M-am uitat in frigider si m-am pus pe treaba.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza proaspata de vaci
  • 400 g iaurt
  • 2 pahare gris
  • 3 oua
  • 1 portocala
  • un praf sare
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingura extract de vanilie
  • Zahar pudra vanilat pentru pudrat budinca
  • margarina pentru uns forma
  • 1-2 lingurite pesmet pentru tapetat forma
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza de vaci si portocala:

Ungem cu margarina un vas de ceramica si-l tapetam cu pesmet.

Incingem cuptorul la 190 grade C.

Radem coaja de la o portocala si ii stoarcem sucul.

Punem toate ingredientele intr-un bol si le amestecam bine.

Initial am vrut sa pun doar un pahar de gris insa am mai adaugat inca unul pentru ca asa mi sa parut mie ca ar fi necesar.

Punem amestecul rezultat in tava pregatita si o dam la cuptor pentru aproximativ 35 minute.Timpul de coacere difera de la aragaz la aragaz.

Pofta buna va doresc!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Budinca cu branza de vaci si portocala 294077
retete culinare - Budinca cu branza de vaci si portocala 294078
retete culinare - Budinca cu branza de vaci si portocala 294079
retete culinare - Budinca cu branza de vaci si portocala 294080
retete culinare - Budinca cu branza de vaci si portocala 294081
retete culinare - Budinca cu branza de vaci si portocala 294082
retete culinare - Budinca cu branza de vaci si portocala 294083
retete culinare - Budinca cu branza de vaci si portocala 294084

COMENTARII (56)

diaconta 1

30.01.2014, 22:51

N-am zis nimic la bunatatea asta?
Rusinica sa-mi fie
Grozava cred c-a fost

adry88 1

30.03.2015, 21:28

mena29 1

30.03.2015, 21:40

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D