Budinca cu branza si ciocolata

de Rocsi in Prajituri, 10 Sep 2011 | 1828 vizualizari

 

Voiam ceva simplu si cu branza..avand la indemana si cateva paste ,am ales acesta budinca cu ciocolata si aroma de portocala!!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste (de oricare)
  • 500 -600 gr branza de vaci
  • 4 linguri smantana
  • 4-5 oua
  • coaja rasa de portocala
  • 4-5 linguri suc de portocala
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • zahar (acesta il puneti dupa gustul vostru.eu am pus in jur de vreo 10 linguri)
  • 1 esenta vanilie
  • 80 gr ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si ciocolata:

Punem intr-o oala apa la fiert cu un praf de sare.

Cand da in clocot turnam pastele si le fierbem atat cat scrie pe punga(sau gustati una si cand considerati ca sunt fierte le luati de pe foc).

Intr-un bol amestecam bine branza cu zaharul,ouale si smantana.

Apoi punem coaja de portocala,esenta de portocale,4-5 linguri suc,stors de la portocala si vanilia.

Ciocolata o taiem cubulete si o adaugam in compozitia de branza.

Pastele fierte le scurgem bine de apa.

Le lasam putin sa se racoreasca apoi le punem peste branza.

Amestecam totul foarte bine.

Luam o tava(eu am pus in una rotunda),o ungem cu putina margarina si o tapetam cu hartie de copt.

Asezam compozitia in tava si o nivelam .

Introducem tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.

O lasam acolo pana ce budinca capata o culoare usor aurie.

Apoi o scoatem ,o lasam sa se racoresca si servim!!

 

RETETA IN IMAGINI

Budinca cu branza si ciocolata-0
Budinca cu branza si ciocolata-1
Budinca cu branza si ciocolata-2
Budinca cu branza si ciocolata-3

COMENTARII (20)

Rocsi 1

13.09.2011, 19:07

miuta

mamaieelena 1

14.09.2011, 09:14

Rocsi 1

14.09.2011, 10:30

mamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20