Budinca cu branza si ciocolata

de Rocsi in Prajituri, 10 Sep 2011 | 3763 vizualizari

 

Voiam ceva simplu si cu branza..avand la indemana si cateva paste ,am ales acesta budinca cu ciocolata si aroma de portocala!!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste (de oricare)
  • 500 -600 gr branza de vaci
  • 4 linguri smantana
  • 4-5 oua
  • coaja rasa de portocala
  • 4-5 linguri suc de portocala
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • zahar (acesta il puneti dupa gustul vostru.eu am pus in jur de vreo 10 linguri)
  • 1 esenta vanilie
  • 80 gr ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si ciocolata:

Punem intr-o oala apa la fiert cu un praf de sare.

Cand da in clocot turnam pastele si le fierbem atat cat scrie pe punga(sau gustati una si cand considerati ca sunt fierte le luati de pe foc).

Intr-un bol amestecam bine branza cu zaharul,ouale si smantana.

Apoi punem coaja de portocala,esenta de portocale,4-5 linguri suc,stors de la portocala si vanilia.

Ciocolata o taiem cubulete si o adaugam in compozitia de branza.

Pastele fierte le scurgem bine de apa.

Le lasam putin sa se racoreasca apoi le punem peste branza.

Amestecam totul foarte bine.

Luam o tava(eu am pus in una rotunda),o ungem cu putina margarina si o tapetam cu hartie de copt.

Asezam compozitia in tava si o nivelam .

Introducem tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.

O lasam acolo pana ce budinca capata o culoare usor aurie.

Apoi o scoatem ,o lasam sa se racoresca si servim!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Casuta din povesti"