Budinca cu cozonac

de alldaycooking in Dulciuri, 15 Ian 2012 | 5877 vizualizari

COMENTARII (21)

lia maria 1

15.01.2012, 10:40

buna,buna

alldaycooking 1

15.01.2012, 10:41

Nu prea aspectuoasa, dar buna! Multumesc Lia!

deyutzky 1

15.01.2012, 11:08

din ce vad eu acolo cred ca-i tare bunut ..pe principiul: nimic nu se pierde, totul se transforma! buna ideea

Ana_Maria269 1

15.01.2012, 11:13

alldaycooking 1

15.01.2012, 11:19

Deyutza, a fost chiar bunicel!

alldaycooking 1

15.01.2012, 11:20

Multumesc Ana Maria!

Rocsi 1

15.01.2012, 11:20

delicioasa!!!

mirela0911 1

15.01.2012, 11:23

Cred ca a iesit tare bun!

alldaycooking 1

15.01.2012, 11:24

Rocsi, Mirela multumesc!

Lau 1

15.01.2012, 11:26

cred ca e bun

alldaycooking 1

15.01.2012, 11:30

Noua ne-a placut!

Lorra 1

15.01.2012, 11:42

interesanta reteta, arata bine

alldaycooking 1

15.01.2012, 11:53

Laura e usor de facut si e buna si calda si rece!

adry88 1

15.01.2012, 12:59

place

alldaycooking 1

15.01.2012, 13:11

Multumesc !

MotanLaOale 1

15.01.2012, 14:01

bun bun

alinutzika 1

15.01.2012, 16:53

o prajitura de criza....si eu am facut asa ceva, dar am folosit toate resturile de prajituri de la Sarbatori...

DIANA B 1

20.04.2012, 10:37

Ce este extractul de stevia ?

alldaycooking 1

20.04.2012, 16:04

Extractul de stevia este un indulcitor, din cate stiu eu natural, cu putine calorii si indice glicemic mic. Se gaseste in magazine naturiste si in unele supermarket-uri.

RuxyRux 1

20.04.2012, 16:19

Arata delicios mie din pacate nu-mi place gustul de stevia...desi e adevarat ca e mult mai bun ca indulcitor, prefer mierea, zaharul brun, siropul de agave si cel de artar

alldaycooking 1

20.04.2012, 17:55

Nici pe mine nu m-a impresionat! Eu folosesc mierea la creme reci si fructoza la creme preparate termic.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu cozonac ramas de la Paste