Budinca cu ravioli si verdeturi

de Rocsi in Paste, 23 Ian 2013 | 5890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ravioli cu branza
  • 650 gr branza de vaci cremoasa
  • 3 oua
  • 2 linguri parmezan ras
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 3 cozi de ceapa verde
  • 1 lingura ierburi aromatice
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu ravioli si verdeturi:

Intr-o oala punem apa la fiert si cand clocoteste dam drumul la ravioli si le fierbem 10-12 minute.
Cand sunt fierte le punem intr-o sita si le lasam sa se scurga bine.
Ouale le batem spuma cu un praf de sare.
Branza o mixam cu untul, adaugam ouale batute si parmezanul ras.
Patrunjelul si mararul verde il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Cozile de ceapa le spalam si le taiem rondele.
Punem cozile de ceapa, verdeata si ierburile aromatice peste branza.
La sfarsit condimentam cu sare, piper si incorporam ravioli.
Amestecam usor cu o lingura ca sa nu sfaramam prea tare pastele..
Ungem o tava de tarta cu margarina si punem hartie de copt.
Turnam compozitia in tava, o nivelam si o introducem in cuptorul incins.
O lasam acolo pana prinde o crusta aurie, apoi o scoatem si o lasam sa se racoreasca.
Simplu si bun nu-i asa??? Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ravioli si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (75)

antohya 1

24.01.2013, 10:27

am adaugatom la favorite si am so fac zilele ce urmeaza

Rocsi 1

24.01.2013, 12:13

Multumesc mult Ana si astept si retetele tale aici la noi

Rocsi 1

24.01.2013, 12:14

Antohya multumesc mult si sa vii sa imi zici daca ti-a placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu dovlecel si sos de rosii