Budinca de branza dulce cu fulgi de ovaz

de alilianaa in Prajituri, 23 Mai 2013 | 8548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza dulce
  • coaja rasa de la lamaie
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • zahar vanilat
  • 150 ml lapte
  • 20 g unt
  • o ceasca de faina secara
  • 2 cesti fulgi de ovaz
  • 2 linguri dulceata de capsuni
  • 10 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de branza dulce cu fulgi de ovaz:

Branza am amestecat-o cu zaharul,zaharul vanilat, ouale, coaja de lamaie rasa, untul, un praf de sare ( dupa caz). Se omogenizeaza bine. Se adauga dulceata de capsuni si se amesteca in continuare. 

Laptele se amesteca cu faina de secara si se pune peste compozitia de branza. 

La final se adauga fulgii de ovaz si se omogenizeaza. Se pune intr-o tava unsa cu ulei. 

Se da la cuptor pentru 40-45 minute, la foc mediu. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

cantitatea de fulgi de ovaz este si in functie de consistenta aluatului.

2

faina se secara se poate inlocui cu faina obisnuita, gris, pesmet etc

3

poate fi un mic dejun sanatos si consistent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de branza dulce cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

23.05.2013, 19:20

Ce deliciu! Imi place!

Rocsi 1

23.05.2013, 21:14

Ce mult imi place. As dori si eu o bucatica

alilianaa 1

23.05.2013, 22:19

Ruxy, Rocsi, poftiti, cu drag!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fiadone