Budinca de broccoli cu dovlecei

de ilinca_rox in Mancaruri de legume, 1 Mar 2014 | 8440 vizualizari

 

Este o reteta usoara, cu ingrediente putine dar foarte gustoasa. Partea a doua la "joaca in bucatarie", adica am avut ajutor :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr broccoli
  • 1 buc dovlecel potrivit
  • 300 gr branza de vaca
  • 100 gr emmentaler
  • 100 gr masline negre feliate
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de broccoli cu dovlecei:

Broccoli se lasa la decongelat. Intre timp se spala si se feliaza dovlecelul. Intr-o tava tapetata cu putin unt se aranjeaza legumele impreuna cu branza feliata: se pune, pe rand, cate o felie de dovlecel, apoi brocoli, apoi branza si tot asa pana se umple tava. Cand se aseza legumele in tava, peste acestea se presara putina sare si piper macinat.

Se baga la cuptorul preincalzit timp de 35 de minute dupa care se scoate si se verifica. Se presara deasupra cu emmentaler si maslinele feliate si se mai pune pentru inca 10 minute la cuptor.

La final, preseram patrunjel proaspat tocat marunt. Budinca se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de broccoli cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ilinca_rox 1

01.03.2014, 16:22

Da Cris ceva bunutz bunutz de tot

laura_n 1

02.03.2014, 13:57

o bunatate! biig like!

Cris2711 1

07.03.2014, 19:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de broccoli, cu branzeturi