Budinca de cartofi

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 7760 vizualizari

 

o garnitura perfecta si foarte gustoasa,am gasit reteta pe net la retete-online.ro

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 smantana
  • 100 unt
  • 50 cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi:

Se curata cartofii apoi se taie cubulete si se pun la fiert .

Dupa ce sunt fierti se zdrobesc foarte bine apoi se amesteca cu cele 2 galbenusuri de ou,smantana si albusurile batute spuma.

Se unge o tava  cu unt apoi se tapeteaza cu pesmet dupa care se pune compozitia de cartofi iar peste ea se presa cascavalul ras si se da tava la cuptor pentru 15 -20 minute la 170 grade pana se rumeneste putin

E prima data cand incerc reteta aceasta,am dat din greseala peste ea si mi s-a parut interesanta,asa ca am zis "ia sa o incerc". E foarte buna , e verdictul piticilor

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

nadina73 1

24.07.2010, 03:12

ha ha medi poate fi si prajitura daca vreio praji cu cartofi merge nu?

Adinacarla 1

25.07.2010, 23:28

super buna...imi plac preparatele din cartofi si aceasta reteta o voi pune la favorite...

nadina73 1

27.07.2010, 17:35

adinacarla e super buna merita sa o incerci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ficatei