Budinca de cartofi by Merisor

de Bunica in Mancaruri de legume, 2 Iul 2013 | 7674 vizualizari

 

A fost dorinta nepoatei mele dragi.M-am conformat cat am putut de repede.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 100 g. branza de capra de la Danone
  • 4 linguri smantana pentru gatit
  • 2 oua
  • 1/2 legatura marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi by Merisor:

Punem la fiert intr-o craticioara apa cu sare.

Cartofii curatati spalat ii taiem in cuburi.

Cand sunt fierti ii strecuram si-i lasam la racit,putin.

Amestecam branza cu ouale si mararul tocat marunt.

Vasul ceramic se unge cu unt.

Punem cartofii intr-un castron si-i amestecam cu branza si ouale.,apoi ii punem amestecul in vasul ceramic,turnam smantana si dam la cuptor pana se  rumenesc frumos deasupra.

Ii servesc cu creier pane.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune condimentele agreate.

RETETA IN IMAGINI

Budinca de cartofi by Merisor-0
Budinca de cartofi by Merisor-1
Budinca de cartofi by Merisor-2
Budinca de cartofi by Merisor-3
Budinca de cartofi by Merisor-4
Budinca de cartofi by Merisor-5
Budinca de cartofi by Merisor-6
Budinca de cartofi by Merisor-7

COMENTARII (29)

Bunica 1

02.07.2013, 23:10

Multumesc ,Gabi! Acum stiu !

Cris2711 1

03.07.2013, 16:33

vai ,si eu vreau

loredanaaa 1

09.07.2013, 00:58

bun,am sa fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04