Budinca de cartofi cu carne

de sandytza in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2009 | 38753 vizualizari

COMENTARII (15)

Roda 1

17.06.2009, 00:14

Ce bine arata!

Roda 1

17.06.2009, 00:18

i 5 furculite de la mine, iar maine voi face preparatul.Mersi pentru idee.

Bunica 1

17.06.2009, 08:04

Poti manca fotografia? Ce bine cu voi tinerii ca ne reamintiti unele retete.Eu cand o faceam ii spuneam musaca, cu piure. Este mai usor de portionat decat cea cu cartofii rondele si in plus copiii o prefera.

Bunica 1

17.06.2009, 08:04

Poti manca fotografia? Ce bine cu voi tinerii ca ne reamintiti unele retete.Eu cand o faceam ii spuneam musaca, cu piure. Este mai usor de portionat decat cea cu cartofii rondele si in plus copiii o prefera.

ANCA 1

17.06.2009, 09:10

sandytza 1

17.06.2009, 12:05

Nu am mentionat dar carnea de curcan se poate inlocui cu orice altfel de carn. Eu am folosit decurcan ca sa o pot manca si eu ca sunt la regim .
Roda multumesc mult pentru furculite
.
Bunica e drept unii o numesc musaca cu cartofi , dar eu m-am obisnuit asa ca asa am invatat-o din cartea de bucate a mamei mele acum vreo 10 ani cred. Oricum noi va reamintim e drept e important si asta dar daca nu ati fi voi cei cu experienta sa ne invatati noi nu am avea ce sa va amintim.
Va multumesc pe aceasta cale si tie Bunica si Rodei ca am ce invata de la voi ca aveti o multime de retete foarte bune.

danygospodina 1

19.06.2009, 23:59

Totul imi place. De la farfurie, pana la trandafir.

Bucataras Dragos 1

21.06.2009, 03:53

5 furculite

ANCA 1

28.09.2009, 12:14

e gen Shepherd's Pie..am incercat si eu reteta de pe blogul papa bun, ff buna!

sandytza 1

05.10.2009, 23:00

Ma bucur ca v-au placut sincer . Eu o fac foarte des

madi_marin 1

05.04.2010, 18:08

imi place foarte mult cum a iesit si de gustoasa cred ca nu mai incape vorba...

Mari_27 1

13.12.2014, 17:40

Foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan