Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mi-a ramas ceva cozonac uitat prin camara si am repetat reteta de anul trecut cand nu mi-a reusit;acum da!!!
Punem cozonacul taiat in cubulete intr-un castron. Ouale batute bine cu zahar, arome, un praf de sare si lapte, turnam jumatate peste cozonac. Dupa ce s-au imbibat bine amestecand, le punem intr-o forma de yena unsa cu unt, deasupra stafidele si restul de lapte. Lasam la cuptor 30 minute.
Servim budinca calda, alaturi de inghetata. Este minunata!!
1
se poate servi si rece,tot buna este
2
daca aveti mai mult cozonac si nu va ajunge sosul,mai bateti un ou cu cateva linguri de lapte
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult