Budinca de cozonac

de ianculubita in Dulciuri, 26 Mai 2013 | 3758 vizualizari

 

Mi-a ramas ceva cozonac uitat prin camara si am repetat reteta de anul trecut cand nu mi-a reusit;acum da!!!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cozonac mai tare
  • 300 ml lapte
  • 5 oua
  • 3 linguri zahar
  • arome
  • stafide (eu am pus merisoare)
  • inghetata pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cozonac:

Punem cozonacul taiat in cubulete intr-un castron. Ouale batute bine cu zahar, arome, un praf de sare si lapte, turnam jumatate peste cozonac. Dupa ce s-au imbibat bine amestecand, le punem intr-o forma de yena unsa cu unt, deasupra stafidele si restul de lapte. Lasam la cuptor 30 minute.

Servim budinca calda, alaturi de inghetata. Este minunata!!

TIPS-URI

1

se poate servi si rece,tot buna este

2

daca aveti mai mult cozonac si nu va ajunge sosul,mai bateti un ou cu cateva linguri de lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cozonac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cozonac cu sos de vanilie si Amaretto