Budinca de fistic cu frisca si capsuni

de Constelatialeu in Dulciuri, 4 Iun 2014 | 3155 vizualizari

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

04.06.2014, 16:05

Las'la rece ca sosesc

Constelatialeu 1

04.06.2014, 16:06

E la rece,iti opresc una...

MotanLaOale 1

04.06.2014, 16:08

buna buna

anca_rm 1

04.06.2014, 16:10

tarasmariana 1

04.06.2014, 16:10

simona72 1

04.06.2014, 16:15

Supeeer!!

Bya Ralu 1

04.06.2014, 16:27

ce bine arata leoaico

Corinuta 1

04.06.2014, 16:30

Lau 1

04.06.2014, 16:33

mihaelalalala 1

04.06.2014, 16:43

Angelina_Elena 1

04.06.2014, 16:59

Cum arata!

Ela68 1

04.06.2014, 17:02

Ohohooooo, ce-avem aici

Aurelia 07_07 1

04.06.2014, 17:16

Vaaaai!

mamaieelena 1

04.06.2014, 17:33

bun

JulyCris 1

04.06.2014, 17:38

Olala!!!!! Imi place siguuuur!!!!

kukibella 1

04.06.2014, 18:00

Lia_ 1

04.06.2014, 19:05

arata superb si precis e prea buna

Rocsi 1

04.06.2014, 19:22

Mmmm

Reteta-Video 1

04.06.2014, 19:22

Prea buna....

MOKUSKA 1

04.06.2014, 20:39

Foarte buna, ce prezentare minunata

Valclaudia 1

04.06.2014, 21:30

eeeeeeeei, trecusi la fineturi de-astea cu perle? Bravo,Leoaico! Faina treaba! Unde-i portia mea???

simonacallas 1

05.06.2014, 05:29

Minunate combinatii, si cea de arome si cea de culori, brava

Merisor 1

05.06.2014, 13:45

Huoooooooooooooo, ca ma faci sa lesin aici! )

laura_n 1

05.06.2014, 15:34

Si eu cu Merisor )))

xana 1

07.06.2014, 00:32

Ce frumusete!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blat de cocos, jeleu de capsuni si foi de napolitane