Budinca de gris

de ala_oancea in Dulciuri, 27 Oct 2009 | 10591 vizualizari

COMENTARII (14)

Oana 1

27.10.2009, 11:05

Mmmmm, am si eu aceeasi reteta! n-am mai facut de mult, e delicioasa! uitasem de ea

ala_oancea 1

28.10.2009, 15:21

Da Oana, este foarte buna !

ala_oancea 1

28.10.2009, 15:25

Rivka, am mutat-o la dulciuri Sigur o sa va placa !

rivka 1

28.10.2009, 15:29

ala abia astept , numai deseara o fac caci sotul azi e la birou pana deseara tarziu dupa ora 8 si vreau sa o fac sa fie calda deseara, revin cu comentarii daca pot accesa site-ul caci vad ca unele retete nu le pot accesa nu stiu de ce.

ala_oancea 1

28.10.2009, 15:34

Sa ai spor Rivka ! Astept sa-mi spui daca v-a placut

sandytza 1

28.10.2009, 15:39

foarte bine arata. O intrebare . Cum e asta e ca un blat insiropat? Sau ca un gris fiert? Arata ca un blat.

Oana 1

28.10.2009, 16:58

E ca un blat, buuun! Rivka, incearca sa intri pe Mozilla, nu pe Explorer, asa o sa vezi toate retetele. Si mie mi se intampla...si altora...

rivka 1

28.10.2009, 20:37

am facut-o o iesit foarteeee buna! da ca un blat insiropat, foarte buna si repede super repede se face

ala_oancea 1

29.10.2009, 09:57

Sa va fie de bine

Michelle 1

30.10.2009, 07:58

sandytza 1

30.10.2009, 14:42

am notat-o . trebuie incercata .musai

ala_oancea 1

30.10.2009, 16:26

Galuscutza 1

08.01.2014, 14:52

Ala ti-a iesit ca la carte .De fiecare data cand reproduc prajiturica asta, simt ,,gustul'' copilariei. ,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Verdens Beste