Budinca de gris cu cirese — multicooker

de Irinukaaa in Prajituri, 26 Sep 2014 | 550 vizualizari

 

Un desert bun si simplu de facut!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana gris
  • 3 cani de lapte
  • Esenta de vanilie/ zahar vanilat
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 50 g unt
  • Coaja de lime/ lamaie
  • Cirese/ visine/ capsuni...
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris cu cirese — multicooker:

Se pune laptele la fiert selectand functia Boil a aparatului. Atunci cand incepe sa fiarba se adauga grisul „in ploaie“, amestecand din cand in cand. Dupa cateva minute adaugam untul, esenta de vanilie, coaja de lime, oprind aparatul.

Intre timp batem albusurile spuma cu zaharul si le adaugam peste amestecul de gris cu lapte obtinut anterior. Amestecam cu o lingura de lemn sau o spatula de plastic de jos in sus, incorporandu—l usor. Punem si galbenusurile si apoi ciresele.

Selectam functia Bake si temperatura de 150 grade pentru 20 minute si inca 20 de minute la 180 de grade.

Delicioasa...

 

 

 

TIPS-URI

1

In locul fructelor se pot adauga Stafide, nuci, alune...

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Budinca de gris cu cirese — multicooker 344396
retete culinare - Budinca de gris cu cirese — multicooker 344397
retete culinare - Budinca de gris cu cirese — multicooker 344398
retete culinare - Budinca de gris cu cirese — multicooker 344399
retete culinare - Budinca de gris cu cirese — multicooker 344400

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21