Budinca de gris cu zmeura si mure

de bahna_violeta in Dulciuri, 13 Oct 2012 | 3914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125g gris
  • 1l lapte
  • 100g zahar pudra
  • 1 esenta vanilie
  • 50g zmeura
  • 50g mure
  • nuca pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris cu zmeura si mure:

Mai intai punem laptele amestecat cu zaharul pudra si esenta de vanilie la fiert ,cand incepe sa fiarba punem grisul amestecand incontinuu pana se ingroasa compozitia,ne dam seama cand este gata atunci gand grisul se desprinde de pereti vasului.

Luam pe pe foc punem zmeura si murele si amestecam bine,eu am pus peste zmeura si mure o lingura de zahar pudra pentru a fi mai dulci.Le-am incorporat in gris l-am pun intr-un vas rotunt si l-am lasat la racit iar dupa ce s-a racit l-am lasat la frigider timp de 60 de minute,dupa ce a stat la rece il intoarcem pe un platou,ornam cu nuca macinata.Asta e tot, pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris cu zmeura si mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

adry88 1

13.10.2012, 17:18

super bun

Rocsi 1

13.10.2012, 20:39

Cat de buna

MotanLaOale 1

13.10.2012, 23:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura greceasca galatopita