Budinca de macaroane cu branza

de onuta in Paste, 20 Aug 2010 | 14552 vizualizari

 

RAPID SI DELICIOS

 

INGREDIENTE

  • macaroane 500gr.
  • unt 2linguri
  • branza de capra 400gr.
  • oua 3buc.
  • gris ( optional )
  • apa 1litru.
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane cu branza:

1. Se pune un litru de apa la fiert cu putina sare si o lingura de ulei.

2.Cand da in clocot apa se adauga macaroanele si se lasa la fiert timp de 15-20 minute. ( la foc mic pentru a nu se lipi )

3.Intre timp se rade branza intr un vas si se amesteca cu ouale.

4. Intr un vas de iena uns cu unt , se pun macaroanele fierte, scurse bine peste care se presara branza rasa cu ouale. si se baga la cuptor la foc potrivit  circa 25-30 min.

5. Se poate servi atat calda cat si rece.

POFTA BUNA

 

COMENTARII (33)

Cris2711 1

04.11.2011, 23:48

ryta 1

10.03.2014, 16:15

ralu_ca 1

11.03.2014, 08:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D